#ONCK

#BIO

#ONCK

De Arnhemse Cassandra Onck (1993) laat zich niet zo gemakkelijk in een hokje plaatsen. Nieuwsgierig naar zichzelf en de wereld om haar heen beweegt ze zich in de werelden van muziek, theater, onderwijs en wetenschap.

In 2017 studeerde ze af aan de Muziektheater opleiding van ArtEZ Arnhem. Met haar afstudeer concert IK BEN EEN INTERFACE speelde ze in popzaal Luxor Live en vervolgens op verschillende Nederlanse theaterfestivals. Deze zomer was ze voor het eerst te zien op Instagram met haar persoonlijke Topnotch Openbars sessie.

Tijdens haar thematische concerten verbindt ze persoonlijke, menselijke verhalen met de grote thema’s van de 21e eeuw en weet ze het publiek te raken met haar krachtige stem en performance. Moeiteloos switcht ze tussen warme melodie├źn en scherpe rapteksten die woord voor woord bij je binnenkomen en je aan het denken zetten.

Naast haar eigen projecten is Cassandra gastdocent op ArtEZ en is ze werkzaam voor het Lectoraat Art Education as Critical Tactics. Hier werkt ze aan “Create Space”: een nieuwe gezamenlijke minor voor studenten van ArtEZ en de Radboud Universiteit.