#ONCK

IK BEN EEN INTERFACE EP
in samenwerking met

foto: Jesse de Graaf

Als Elektronisch singer/songwriter verbind ik pure rapteksten en catchy melodieën met grote levensvragen en speelse beats. Onder de naam #ONCK produceer ik samen met co producers Florian Knapp en Jasper Andrea mijn debut EP Ik ben een interface: Vier nieuwe nederlandstalige songs waarbinnen vier verschilllende personages allemaal op hun eigen manier omgaan met moderne technologie. Beluister Ik ben een interface nu via Spotify, Itunes of Google Music en vraag je al dansend af wat het betekent om mens te zijn tussen alle draden en data.

 

 

Wanneer alles

in de war lijkt

ga surfen

niet op maar

over het

wereldwijde web

SURFEN-

in samenwerking met

Florian Knapp

Kira Kool

Nikki Vos

Isabelle Gersie

 

Jasper Andrea

 

Viktor Remme

 

Mede mogelijk gemaakt door Gelderland Valoriseert