#ONCK

IK BEN EEN INTERFACE
in samenwerking met

Tijdens Ik ben een interface verlegt #ONCK de focus van technologische vooruitgang naar technologische impact. Op welke manier ben ik verbonden met de technologie en de data die ik daarop waarneem? Hoe beïnvloedt moderne technologie mijn blik op de wereld? Op de melodieën en teksten van nieuw geschreven elektronische muziek synchroniseren performer en publiek om zich al dansend af te vragen wat het betekent om mens te zijn te midden van alle draden en data. Verwacht een verrassende combinatie van elektronische muziek, experimentele songtekst, speelse visuals en strakke dance moves.

 

Ik ben een interface

er atlijd al geweest

je hebt mij misschien nog nooit zo gezien

de data

input door mijn ogen

neus

oren

huid

en mond

de output zoals gedemonstreerd

flowend over de technologie

vertel ik wat ik ervaar

bezing ik wat ik zie

 

Foto Mirthe Dokter – Eindexamen Luxor Live Arnhem

Foto Maarten de Leeuw – Slotact Café Theater Festival 2017

 

 

 

PLAYED

Luxor Live Arnhem 2017

Café Theater Festival Utrecht 2018

Festival H80 Arnhem 2018

in samenwerking met

Florian Knapp

Kira Kool

Nikki Vos

Isabelle Gersie

Mauro Casarini

Elodie Emilisa

Silvian Ilgen
Sonam Plomp

Robin Kuiper
Dian Peters

coaching door:
Jeek ten Velden

Mede mogelijk gemaakt door
ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten
Gelderland Valoriseert